Forgalomkorlátozás a 7-es számú főúton

2021. 07. 11., v - 13:40
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset történt a 7-es számú főút Siófok-Sóstói szakaszán.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2021. július 11-én 13 óra 20 perc körül a 7-es számú főút 102-es kilométerszelvényében, Siófok-Sóstó belterületén, - eddig tisztázatlan körülmények között - két személygépkocsi frontálisan ütközött. A baleset során többen megsérültek, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljes pályás útlezárás van érvényben, kerülni a környező mellékutcákon lehet.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét akcióban a drón

A rendőrök visszatérő jelleggel ellenőrzik a 4-es számú főút balesetveszélyes szakaszát.

 

Összehangolt csapatmunka

A társszervek közös erőfeszítésének köszönhetően épségben megtalálták az erdőben eltévedt házaspárt.

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.