Forgalomkorlátozás az M1-es autópályán, Győr térségében

2024. 01. 30., k - 07:37
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset miatt félpályán halad a forgalom az M1-es autópálya 113-as kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon.

Közlekedési baleset történt 2024. január 30-án 6 óra 55 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 113-as kilométerszelvényben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán a forgalom fél pályán halad,  torlódásra lehet számítani.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon közlekedőket, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.