Forgalomkorlátozás az M6-os autópályán

2021. 02. 08., h - 19:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök teljes szélességében lezárták az autópálya Budapest felé vezető oldalát, mivel Besnyő térségében egy személygépjármű gyalogost gázolt.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. február 8-án 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon, ahol egy személygépjármű gyalogost gázolt.

A helyszíni szemle ideje alatt az autópálya érintett szakaszán teljes útlezárás van érvényben, kerülni a  6-os számú főút érintésével lehet.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.