Forgalomkorlátozás az M6-os autópályán

2021. 07. 24., szo - 15:57
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó utánfutója felborult Paks térségében.

Egy személygépjármű utánfutója felborult, rakománya az útra borult 2021. július 24-én 15 óra 34 perc körüli időben az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 108-as kilométerszelvényben, Paks térségében.

A helyszíni munkálatok és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat az útellenőrök a benzinkútra terelik.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.