Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2020. 08. 17., h - 13:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Martonvásár közelében több gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

Közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 17-én 13 óra 33 perckor az M7-es autópálya 29-es kilométerénél, Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon, ahol - a rendelkezésre álló adatok alapján - több gépjármű is összeütközött. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra számítsanak az arra közlekedők!

A balesettel érintett útszakaszt a járművezetők az autópálya 23-as kilométerénél található tárnoki lehajtónál, a 7-es számú főút irányába kerülhetik el!

Kérjük vezessenek fokozott körültekintéssel és türelemmel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.