Forgalomkorlátozás az M85-ös autóúton, Fertőendréd térségében

2022. 05. 17., k - 22:16
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két autó ütközött, az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Közúti közlekedési baleset történt 2022. május 17-én 21 óra 20 perc körüli időben az M85-ös számú autóút 52-es kilométerszelvényénél, Fertőendréd térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két gépjármű ütközött. A balesetben négy ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, és a forgalmat a régi 85-ös út felé terelik.

Kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és körültekintéssel!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célkörben

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

 

Meggyanúsítva

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, -nem vásárlási célzattal.

 

"Munkaruhája" buktatta le

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.