Forgalomkorlátozás Zala megyében

2020. 08. 21., p - 19:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A 7-es számú főúton közlekedési baleset miatt rendőri irányítás mellett halad a forgalom Nagykanizsa térségében.

Az elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. augusztus 21-én 18 óra 30 perc körül a 7-es számú főút 204-es kilométerszelvényében, Nagykanizsa térségében, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a gépjárműforgalom félpályán rendőri forgalomirányítás mellett halad.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Prevenció az akcióban

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Bács-Kiskun megyében. Az akcióhoz a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tagjai is csatlakoztak, akik ismertették a szabálytalankodókkal a biztonsági öv használatának fontosságát és speciális szimulátorral szemléltették életmentő funkcióját.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.