Forgalomterelés az M1-es autópályán

2022. 05. 17., k - 14:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 39-es kilométerszelvénynél a forgalmat az 1-es útra terelik.

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt az M1-es autópálya 39-es kilométerszelvényében május 17-én 12 óra 45 perc körül. A Győr felé vezető oldalon egy teherautó az oldalára borult, ami a forgalmi sávokat elfoglalja. Itt jelenleg teljes pályazár van érvényben. A rendőrök itt az autópálya forgalmát a 39-es kilométerszelvénynél az 1-es útra terelik. A Budapest felé vezető oldalon, továbbra is egy sávon lehet haladni. Kérjük a járművezetők türelmét! Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vége a bujkálásnak

A Tolna megyei felderítők és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói Spanyolországban közösen találták meg a nyolc év fegyházbüntetésre ítélt bűnszövetséget irányító bogyiszlói nőt.

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.