Frissítve! Meghalt a Pincehelyen elgázolt nő

2022. 08. 04., cs - 14:02
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette a 61-es úton, Pincehely belterületén elütött nő

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt a 61-es főúton Pincehely belterületén 2022. augusztus 4-én 12 óra körüli időben. A Kossuth utcán Tamási irányából Tolnanémedi irányába közlekedett egy 30 éves helyi nő autóval, amikor eddig ismeretlen okból a  Garay utca kereszteződésében a kijelölt gyalogátkelő helyen elütötte az ott gyalogosan haladó 61 éves, szintén helyi nőt. Az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a környező utcákban lehet. Idő közben a sérült asszony, az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszíni intézkedés idejére továbbra is teljes útlezárás van érvényben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.