Frissítve! Meghalt a Pincehelyen elgázolt nő

2022. 08. 04., cs - 14:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette a 61-es úton, Pincehely belterületén elütött nő

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt a 61-es főúton Pincehely belterületén 2022. augusztus 4-én 12 óra körüli időben. A Kossuth utcán Tamási irányából Tolnanémedi irányába közlekedett egy 30 éves helyi nő autóval, amikor eddig ismeretlen okból a  Garay utca kereszteződésében a kijelölt gyalogátkelő helyen elütötte az ott gyalogosan haladó 61 éves, szintén helyi nőt. Az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a környező utcákban lehet. Idő közben a sérült asszony, az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A helyszíni intézkedés idejére továbbra is teljes útlezárás van érvényben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.