Frissítve! Teljes szélességében lezárták a 64-es főutat

2022. 09. 27., k - 12:40
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az árokba borult kamion műszaki mentése megkezdődött.

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt 2022. szeptember 27-én 10 óra 8 perc körüli időben a 64-es főút 1-es kilométerszelvénye közelében. Egy mészhidrátot szállító kamion  vezetője közlekedett a 64-es főúton Simontornya belterületén, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműszerelvény felett és oldalára borult. A rakomány egy része az úttest melletti területre és a járdára borult. A balesetben senki nem sérült meg.

A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. Személyautókkal kerülni a közeli utcákban lehet. A tehergépkocsik terelésére nincsen lehetőség. Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.