Gyalogost gázolt el egy kisbusz az M1-es autópályán

2020. 11. 17., k - 21:49
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest felé vezető oldal 64-es kilométerszelvényében történt balesetben az elgázolt gyalogos a helyszínen életét vesztette.

Egy kisbusz gázolt el egy gyalogost az M1-es autópálya 64-es kilométerszelvényében, Tata közelében 2020. november 17-én 21 óra 19 perc körüli időben. A gyalogos - egy 20 éves férfi - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett megkezdték. Az érintett útszakaszon az egyenruhások nem terelik le  forgalmat az autópályáról, a közeli benzinkút szervizútján keresztül engedik továbbhaladni a közlekedőket.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg az érintett útszakaszt!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.