Gyalogost gázoltak a 26-os számú főúton

2022. 10. 30., v - 21:23
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Halálos közúti közlekedési baleset történt a 26-os számú főúton, Kazincbarcika és Putnok között.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint 2022. október 30-án 19 óra 15 perc körül, a 26-os számú főút 31. kilométerszelvényében, Kazincbarcika és Putnok közötti útszakaszon egy nő váratlanul és hirtelen kiszaladt az úttestre, ahol egy arra haladó személygépkocsi elütötte. A 36 éves ózdi nőt megpróbálták újra éleszteni a mentőszolgálat munkatársai, de a sérült 20 óra körül meghalt.

A rendőrség vizsgálja a halálos közúti baleset pontos körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.