Halálos baleset a 32-es főúton

2019. 07. 24., sze - 09:45
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. július 24-én 9 óra körül a 32-es számú főúton Jászfényszaru és Hatvan között. Az eddigi információk alapján, egy személygépkocsi vezetője az út 7. kilométerszelvényében - eddig ismeretlen körülmények között  - áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott közlekedő nyergesvontatóval. A járműszerelvény mögött közlekedő két másik jármű későn észlelte a balesetet, és a teherautónak ütköztek. Az eset során a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését, a forgalmat a 3126-os és a 31121-es utakon át terelik.

Kérjük, vezessenek óvatosan és figyelmesen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.