Halálos baleset a 63-as úton – teljes útlezárás mellett helyszínelnek

2022. 08. 02., k - 16:22
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Jánosmajor belterületén két autó összeütközött, az egyik sofőr életét vesztette.

Kedden délután nem sokkal három óra előtt a 63-as főúton egy Nagydorog felől érkező jármű előzésbe kezdett. A manővert azonban nem tudta időben befejezni és a 12-es kilométerszelvénynél összeütközött a szemközti sávban haladó szerb honosságú gépkocsival. A balesetet okozó járművet vezető 65 éves szedresi férfi a helyszínen elhunyt. A másik autó sofőrje könnyebben sérült.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik. Az északi irányból érkező forgalmat a tengelici körforgalomnál Harc irányába, míg a Szekszárd felől érkezőket Szedres irányába terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.