Halálos baleset a 8-as számú főúton

2021. 01. 24., v - 18:34
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Két személygépkocsi ütközött, egy személy megsérült és egy ember életét vesztette Szentgálnál, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. január 24-én 17 óra 40 perckor a 8-as számú főút 69. kilométerszelvényében, Szentgál külterületén. Az elsődleges információk alapján két személygépkocsi frontálisan ütközött össze, melynek következtében egy fő megsérült, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette.  

A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A  rendőrök a forgalmat Szentgál és Herend belterülete felé terelik.

Kérjük az arra haladó járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Zéró tolerancia

Éjszakai ellenőrzés mérlege Óbudán: 51 járművezetőből öt bizonyult ittasnak, egy kábítószer hatása alatt állt.