Halálos baleset az M86-os autóúton

2023. 06. 19., h - 09:00
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Három személy vesztette életét Rábakecöl térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint az M86-os  autóúton közlekedett Szombathely irányába 2023. június 19-én 8 óra 10 perc körül egy lengyel honosságú tehergépkocsi. A tehergépjármű mögött haladó, szintén lengyel honosságú személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények miatt – a teherautóba hátulról belehajtott. A balesetben a személygépjárműben tartózkodó férfi, illetve nő, valamint egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban egy másik gyermek pedig súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat mentőhelikoptere szállítja kórházba.

A helyszín közelében teljes útlezárás van érvényben, a terelés rendőri irányítás mellett folyik.

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.