Halálos baleset Dusnok közelében

2020. 10. 23., p - 11:01
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök az 51-es számú főúton.

 

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és két motorkerékpár az 51-es számú főút 140-es kilométerében 2020. október 23-án 9 óra 30 perc körül. A baleset következtében a két motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat. A forgalmat az 5311-es számú úton keresztül Miske irányába, valamint az 54-es számú főúton keresztül Nemesnádudvar felé terelik.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.