Halálos baleset Ebesnél

2022. 12. 07., sze - 10:33
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személyautó csapódott fának Ebes és Hajdúszovát között. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

Közúti közlekedési baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényében 2022. december 7-én 10 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott. A gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni a 4-es számú főút felé lehet.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében ezúton is kéri a közlekedőket, hogy a megváltozott időjárási, út és látási viszonyoknak megfelelően fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek. Ne feledjék! A balesetek a közlekedési szabályok betartásával, kellő körültekintéssel és odafigyeléssel elkerülhetőek!

.... hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.