Halálos baleset Majosházánál

2021. 10. 13., sze - 12:39
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két autó ütközött, egy 64 éves asszony belehalt sérüléseibe.

Egy majosházi asszony közlekedett 2021. október 13-án 11 óra 20 perckor személygépkocsijával az 51-es út 31-es kilométerszelvényénél amikor -az elsődleges adatok szerint- nem adta meg az elsőbbséget egy, a főúton közlekedő másik autónak és összeütköztek.

A 64 éves nő a baleset következtében elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt. A rendőrök a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezárták a balesettel érintett útszakaszt.

Kérjük, akinek módjában áll, válasszon másik útvonalat!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.