Halálos baleset Nagyvejkén

2022. 08. 30., k - 15:35
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy traktoros a a helyszínen életét vesztette, amikor a felborult jármű rádőlt.

Halálos baleset történt 2022. augusztus 30-án 14 óra 19 perc körüli időben Nagyvejkén. Egy pótkocsis mezőgazdasági munkagéppel közlekedett egy férfi a település főutcáján, amikor eddig ismeretlen körülmények között letért az útról, árokba hajtott, és oldalára borult. A sofőr kiesett a traktorból, és a jármű alá szorult. A 61 éves férfi életét a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták megmenteni.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a település főutcáját lezárták. Kerülni a közeli utcákban lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.