Halálos baleset Pécsett

2022. 06. 17., p - 05:07
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Gyalogost gázolt a vonat a vasúti átjáróban, a férfi a helyszínen életét vesztette.

Egy Pécs felől Pécsbánya irányába közlekedő tehervonat eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost 2022. június 17-én 3 óra 40 perc körül Pécsett, a Nagyhídi úton lévő vasúti átjárónál. A baleset következtében a gyalogos, egy 41 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a vasúti átjárót, az érintett útszakaszon közlekedők a környező utcákon keresztül tudnak kerülni.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célkörben

A Pest vármegyei célkörözési nyomozók kopogtattak be egy zuglói panzió szobájába, ahol elfogtak egy többszörösen körözött férfit.

 

Meggyanúsítva

A nagykőrösi rendőrök azonosították és elfogták azt a 31 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint egy italdiszkontba járt rendszeresen, -nem vásárlási célzattal.

 

"Munkaruhája" buktatta le

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.