Halálos baleset történt Alsónémedinél

2019. 10. 18., p - 06:12
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy nyergesvontató és egy kistehergépkocsi ütközött össze. Teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat elterelik.

Közúti közlekedési baleset történt 2019. október 18-án 5 óra 2 perckor Alsónémedi külterületén, az 5-ös számú főút 20. kilométerénél Dabas irányába, ahol egy nyergesvontató és egy kistehergépkocsi összeütközött.

A balesetben a kistehergépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a 21. kilométernél az Európa útra, a 19. kilométernél a 4604-es útra terelik. 

Kérjük, lehetőség szerint kerüljék el a baleset helyszínét! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.