Halálos baleset történt az 1-es számú főúton Mosonszentmiklósnál

2022. 08. 08., h - 17:53
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött.

Az 1-es számú főút 145-ös kilométerszelvényében közlekedett egy török honosságú tehergépkocsi 2022. augusztus 8-án 16 óra 30 perc körül. Az M1-es autópálya felé, a 8417-es számú útra történő kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy Mosonmagyaróvár felől érkező, és Győr irányába haladó személygépkocsinak, és vele összeütközött.

A balesetben a személygépkocsi 35 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a jármű 36 éves sofőrje is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy az érintett területen figyelmesen, toleránsan és kellő körültekintés mellett közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.