Halálos baleset történt Kiskunmajsa közelében

2023. 10. 12., cs - 03:45
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Felborult egy migránsokat szállító, francia rendszámú személyautó az 5409-es számú úton. A balesetben két személy életét vesztette és többen megsérültek.

 

Kiskunmajsa térségében, az 5409-es számú úton közlekedett 2023. október 12-én 3 óra körül egy francia honosságú Renault. A rendőrök igazoltatni akarták a sofőrt, aki azonban nem állt meg, hanem továbbhajtott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a járművezető az út 1800-as méterénél, egy kanyarban elvesztette az uralmát a kocsi felett, ami kisodródott, nekicsapódott egy fának, végül felborult. A baleset következtében ketten a helyszínen életüket vesztették, hatan pedig megsérültek. Az elsődleges adatok alapján az autót egy embercsempész vezette, aki illegális migránsokat szállított.

A helyszínelés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. Kerülni a környező földutak igénybevételével lehet.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem hittek neki

Kétszer is eltiltották a vezetéstől és három körözés volt érvényben az ellen a 24 éves ráckeresztúri férfi ellen, akinek tetteit öccse akarta magára vállalni.