Halálos baleset történt Nagycserkesznél

2022. 02. 06., v - 06:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség feloldotta az útlezárást, a forgalom zavartalanul haladhat.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. február 6-án 2 óra 15 perc körül a 36-os főút 40. kilométerszelvényében Nagycserkesz közelében. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű utasai egy 25 éves demecseri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, egy 31 éves, és egy 17 éves férfiak könnyen sérültek. A főút balesettel érintett szakaszán a rendőrség a helyszínelést teljes útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást 2022. február 6-án 6 órakor feloldotta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.