Halálos közlekedési baleset Jászberénynél

2022. 09. 15., cs - 17:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy fiatal férfi vesztette életét a 31-es főúton történt balesetben. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárásra kell számítani.

Halálos kimenetelű közúti közekedési baleset történt a 31-es főút 74. kilométerszelvényében, Jászberénynél 2022. szeptember 15-én 17 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Jászberény irányából Nagykáta felé, mikor haladása során eddig tisztázatlan körülmények között letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára és egy fának csapódott. A baleset következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette. A rendőrök félpályás útlezárás mellet végzik a baleset helyszínelését.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.