Halálos közlekedési baleset Vas vármegyében

2023. 03. 09., cs - 16:47
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy motoros vesztette életét abban a balesetben, amely a Nádasd térségében történt a 86-os számú főúton.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. március 9-én, 16 óra körüli időben a 86-os számú főút 48-as kilométerszelvényében, Nádasd térségében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy kamion és két motorkerékpáros ütközött össze. A balesetben egy motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrök a közlekedőket Nádasd belterületén át terelik.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.