Halálos közlekedési baleset Vas vármegyében

2023. 03. 09., cs - 16:47
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy motoros vesztette életét abban a balesetben, amely a Nádasd térségében történt a 86-os számú főúton.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. március 9-én, 16 óra körüli időben a 86-os számú főút 48-as kilométerszelvényében, Nádasd térségében – eddig tisztázatlan körülmények között – egy kamion és két motorkerékpáros ütközött össze. A balesetben egy motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrök a közlekedőket Nádasd belterületén át terelik.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.