Halálos közlekedési baleset Veszprém megyében

2021. 12. 04., szo - 21:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 51 éves férfi vesztette életét.

Úrkúton, a Mester utcában személyautóval közlekedett egy 51 éves férfi 2021. december 4-én 20 óra 35 perc körül, amikor eddig tisztázatlan okból áttért az út bal oldalára, ahol vízelvezető árokba hajtott, és ott egy beton áteresznek ütközött. A baleset során a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, és utasa is megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak a kocsiba ne!

A bűnügyi osztályvezető szolgálatba tartott, amikor megállította a korábban Sátoraljaújhelyről eltulajdonított autót és annak utasait. A kocsiban volt egy lopott kerékpár, és több üveg alkohol is, amit a feltételezett elkövetők elfogásuk előtt tulajdonítottak el egy boltból, a sofőrnek ráadásul nem volt vezetői engedélye, és a burgonya is eltűnt.

 

Duplázott a sofőr

A kapuvári rendőrök egy ittas állapotban lévő homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt fogtak el, akit korábban a bíróság azért tiltott el a vezetéstől, mert alkoholos állapotban vezette autóját.

 

Lezárt akta: Mint a cséphadaró…

A kisteleki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki ellen súlyos testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt indult eljárás.