Halálos közúti közlekedési baleset a 23-as számú főúton

2020. 12. 16., sze - 07:00
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Nemti közelében.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. december 16-án 5 óra 55 perckor a 23-as számú főútvonal 6-os kilométerszelvényében egy személygépkocsi a jobbra ívelő kanyarban kisodródott, és összeütközött a vele szemben haladó tehergépjárművel. A balesetben egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy megsérült.

A baleset helyszínelése jelenleg teljes útlezárás mellett folyamatban van. A járműforgalmat a rendőrök Dorogpuszta-Újtelep irányába terelik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.