Halálos közúti közlekedési baleset történt Páhi térségében

2023. 03. 26., v - 20:51
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy személy életét vesztette és ketten megsérültek, amikor letért az útról és árokba csapódott egy személygépkocsi az 5301-es számú úton.

Jelenlegi adataink szerint az 5301-es számú út 30-as kilométerénél 2023. március 26-án 19 óra 34 perc körül egy személyautó eddig ismeretlen okból letért az útról és árokba csapódott. A baleset következtében egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette és további két ember is megsérült. Az érintett szakaszon a helyszínelés idejére félpályás útlezárásra kell számítani. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal és figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.