Helyreállt a forgalmi rend a 7-es számú főúton

2020. 08. 06., cs - 17:50
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Lepsény térségében történt közlekedési balesetben egy 40 éves férfi életét vesztette.

Amint arról korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 6-án 15 óra körül a 7-es számú főút 92-es kilométerénél, Lepsény közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Polgárdi irányából Lepsény felé közlekedő Opel típusú személygépkocsi 40 éves mezőszentgyörgyi sofőrje haladása során - eddig tisztázatlan körülmények között - az úttestről letérve egy fának ütközött. A baleset során a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon befejeződött, a forgalomkorlátozást a rendőrök feloldották, a főút forgalma ismét zavartalanul haladhat. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Más alkatrészeket küldött

A Mátrix Projekt keretén belül egy miskolci férfival szemben folytattak büntetőeljárást a szentgotthárdi rendőrök, aki két vásárlót is átvert.

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.