Ismét járható az 55-ös főút

2023. 02. 01., sze - 09:43
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Mórahalom közelében, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás.

Mint ahogy arról korábbán beszámoltunk, a baleset 2023. február 1-jén, valamivel 6 óra után történt az 55-ös főút 18-as kilométerszelvényében. Egy autó elütött egy úton áthaladó gyalogost, aki a helyszínen meghalt. 
A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes volt az útlezárás. A forgalomkorlátozás 9 óra 30 perckor megszűnt, a főút ismét teljes szélességében járható.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.