Ismét zavartalan a forgalom a 6-os főúton Bölcske térségében

2024. 02. 11., v - 19:44
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, a forgalom zavartalan.

Mint arról korábban írtunk, baleset történt 2024. február 11-én 16 óra 40 perc körüli időben a 6-os számú főút 100-as kilométerszelvényében. Két autó ütközött össze Bölcske térségében, a helyszínelés és műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben. A forgalom félpályán, rendőri intézkedés mellett haladt. 19 óra 40 perctől ismét teljes szélességében járható a főút. A balesetben anyagi kár keletkezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.