Ismét zavartalan a forgalom az 55-ös főúton Pörböly térségében

2024. 02. 02., p - 23:55
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, a főút teljes szélességében járható.

Mint arról korábban hírt adtunk, baleset történt 2024. február 2-án 19 óra 34 perc körüli időben az 55-ös főút 115-ös kilométerszelvényében. Egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze. Az autós súlyosan, a másik sofőr az előzetes információk szerint könnyebben sérült. A helyszínelés és műszaki mentés idején teljes útlezárás és terelés volt érvényben. A  forgalom ismét zavartalan.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.