Ismét zavartalan a forgalom az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán Paks térségében

2024. 02. 03., szo - 15:00
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött.

Mint arról korábban írtunk, baleset történt 2024. február 3-án 9 óra 12 perc körüli időben az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 98-as kilométerszelvényben, Paks térségében. Az anyagi káros baleset helyszínelése és a sérült jármű műszaki mentése befejeződött, a forgalomkorlátozás megszűnt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.