Ismét zavartalan az M7-es autópálya forgalma Martonvásárnál

2023. 02. 03., p - 12:15
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a főváros felé vezető oldalon.

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az M7-es autópálya 34-es kilométerszelvényében, Martonvásár közelében, ahol közúti közlekedési baleset történt 2023. február 3-án 11 óra 15 perckor. 

Az autópálya forgalma a Budapest irányába vezető oldalon újra zavartalanul haladhat. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.