Jelenleg is tart a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 81-es főúton

2022. 12. 03., szo - 21:11
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Magyaralmás térségében történt közlekedési balesetben egy 66 éves férfi vesztette életét.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. december 3-án 17 óra 45 perckor a 81-es számú főúton. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 66 éves móri férfi BMW típusú személygépjárművével Székesfehérvár felől Mór irányába közlekedett.  A 15-ös kilométerhez érve a BMW az előtte haladó Citroen típusú személyautó előzésébe kezdett, azonban a manőver során a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és először a Citroennek ütközött, majd átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol két további személyautónak is nekicsapódott. A baleset során a BMW 66 éves vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy pedig megsérült.

A baleset helyszínén jelenleg is tart a műszaki mentés, ezért a rendőrök a forgalmat Fehérvárcsurgó, valamint Bodajk települések felé terelik.

Kérjük, vezessenek fokozott figyelemmel!

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.

 

Munkaértekezlet az együttműködés jegyében

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség vezetői Békéscsabán értékelték a 2022-ben végzett közös munkát, a határmenti járőrszolgálatok tapasztalatait.

 

10 nap mérlege

A Pest vármegyei rendőrök öt túlsúlyos járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból.

 

Öt órán belül

Először kérte, majd erőszakra váltva elrabolta a pénzt nyugdíjas áldozatától egy 31 éves nő - a gyanú szerint. A ráckevei rendőrök elfogták, rablással és lopásokkal gyanúsítják.