Közlekedési baleset a 42-es számú főúton

2023. 03. 18., szo - 08:43
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt teljes útlezárás.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 42-es számú főút 29-es kilométerszelvényében a Keleti-főcsatorna hídjánál, egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött. A balesetben egy személy sérült.

A baleset szemléje és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Földes irányába terelik.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy az adott útszakaszon körültekintően és kellő türelemmel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.