Meghalt a gyalogos

2023. 03. 25., szo - 08:05
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kerepesen gázolta el egy autó.

Kerepes, Mogyoródi út és a Nefelejcs utca kereszteződésében közlekedett egy személygépkocsi 2023. március 24-én 18 óra 30 perc körül, amikor elütött egy úttesten -nem kijelölt gyalogos-átkelőhelyen- átkelni szándékozó 84 éves nőt. A gyalogos életéért a mentősök hiába küzdöttek, a kórházba szállítás közben belehalt elszenvedett sérüléseibe.

A rendőrök a 26 éves galgahévízi sofőrrel szemben drogtesztet végeztek, ami THC-re pozitív értéket mutatott, továbbá a férfinek vezetői engedélye sem volt. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt a 26 éves férfit őrizetbe vette.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.