Megindult a forgalom az M5-ös autópályán Budapest felé

2019. 10. 28., h - 11:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A főváros felé megindult a forgalom az M5-ös autópályán Balástyánál, ahol korábban halálos baleset miatt volt mindkét irányban teljes útlezárás.

A baleset 2019. október 28-án 2 óra 30 perc körül történt az autópálya 146-os kilométerszelvényében, ahol egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben hét ember meghalt.

A rendőrség a sztrádát mindkét irányban teljes szélességében lezárta. Az autópálya Budapest felé vezető szakaszán  2019. október 28-án 10 óra 40 perctől a rendőrök az útlezárást feloldották, ezzel a forgalom folyamatosan halad.

Az államhatár felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, majd az 5-ös főúton haladhatnak tovább Röszke irányába.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.