Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán

2022. 07. 03., v - 14:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Lepsénynél újra zavartalan a közlekedés a főváros irányába.

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2022. július 3-án délelőtt az M7-es autópálya 84-es kilométerszelvényében, ahol egy autó átszakította a szalagkorlátot, majd a sztráda másik oldalára hajtott. A baleset során egy 61 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon a forgalomkorlátozást 13 óra 45 perckor feloldották, újra teljes szélességében járható az autópálya a főváros irányába Lepsénynél. Jelentős torlódásra kell számítani az arra közlekedőknek, ezért felhívjuk a figyelmet arra, hogy türelmesen és fokozott figyelemmel vezessenek!

....

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.