Megszűnt a forgalomkorlátozás Etyeken

2022. 11. 12., szo - 23:09
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínelése.

Amint arról korábban beszámoltunk, 2022. november 12-én este Etyeken egy bicskei férfi tehergépjárművel lehaladt az útról, fának csapódott és a helyszínen meghalt. A rendőrök 23 óra 5 perckor befejezték a baleset helyszínelést és a műszaki mentést, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.