Megszűnt az útlezárás a 4-es számú főúton Nyírpazony és Nyíregyháza között

2022. 07. 29., p - 18:16
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 17 óra 50 perckor feloldották.

Közúti közlekedési baleset történt 2022. július 29-én 13 óra 55 perckor a 4-es számú főút 280. kilométerszelvényében Nyírpazony és Nyíregyháza között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba ahol egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbusznak ütközött. A baleset következtében a személygépjárművet vezető 58 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszon utazók közül 12 fő az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedtek.

A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett befejezték, az útlezárást 17 óra 50 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alkohol-lista: sör, bor, vodka, pezsgő

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.

 

Letörte a csapórudat

A zalaegerszegi rendőrök nyomozást indítottak a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztető ügyben.

 

Rabló állhat bíróság elé

Egy kecskeméti férfi egy áruházból kísérelt meg néhány dolgot ellopni, de a biztonsági őr észrevette. A gyanúsítottat a rendőrök a rutin, a személyismeret és a szerencse segítségével fogták el.