Megszűnt az útlezárás a 832-es számú főúton

2018. 01. 05., p - 01:27
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 28 éves férfi a helyszínen életét vesztette Csót közelében.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. január 4-én 20 óra 30 perckor a 832-es számú főút 10. kilométerszelvényében, Csót közelében.

A helyszíni szemle adatai szerint egy férfi közlekedett Opel típusú személygépkocsijával Csót irányából Nagygyimót irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, és az útról lesodródva a menetirány szerinti bal oldalon egy fának ütközött. A járművet vezető 28 éves férfi nem használta a biztonsági övet, ezért kiesett a gépkocsiból, és a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetben érintett személygépjárműre három nyári és egy téli gumiabroncsot szereltek.

A baleset helyszínelése véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott téli időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek! Minden esetben csak jól felkészített, biztonságos, megfelelő műszaki állapotú járművel induljanak útnak!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.