Műszaki hibás jármű gyulladt ki Bicske térségében

2022. 04. 14., cs - 15:01
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Budapest felé vezető oldalon, a 33-as kilométerszelvénynél egy félpótkocsi hibásodott meg.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy április 14-én 14 óra 40 perc körül egy műszaki hibás félpótkocsi gyulladt ki az M1-es autópályán. Bicske térségében, a műszaki sávban áll a szerelvény. A tűzoltók a munkálatokat megkezdték, a rendőrök a pálya forgalmát az oltási időre lezárták. A forgalom majd a belső sávon indulhat meg. Torlódásra és lassú haladásra kell számítani.

1

        


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Grúz embercsempész próbálkozott Tolnában

A Paksi Autópálya Alosztály egyenruhásai az M6-os autópálya és a 631-es út csomópontjában ellenőrizték a járművet, melynek rakterében 17 illegális migránst szállított a sofőr.

 

Lezárt ügyek: A bontás rontása

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben, aki engedély nélkül szétbontott egy autót, és emiatt veszélyes anyagok kerültek a talajba.

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.