Négy autó ütközött össze a Budaörsi úton a főváros központja felé vezető oldalon

2020. 07. 05., v - 14:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset miatt torlódik a forgalom.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. július 5-én 13 óra 40 perckor négy autó ütközött össze Budapest  XI. kerületében, a Budaörsi úton, a város központja felé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember megsérült.

​A balesettel érintett járművek egy forgalmi sávban képeznek forgalmi akadályt, ezért az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.