Rendőri irányítás mellett megindult a forgalom az M1-es autópályán

2021. 10. 26., k - 14:32
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset helyszínén, Lébény területénél a belső sávban rendőri irányítás mellett haladhatnak a járművek.

Mint arról korábban beszámoltunk halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 145-ös kilométerszelvényben 2021. október 26-án 8 óra 59 perckor.

Az eset során egy bolgár honosságú kamion ütközött az úton festési munkálatokat végző, a Magyar Közútkezelő Zrt. tulajdonában lévő tehergépjárművel, amelyet felborított és nekitolt egy előtte lépésben haladó, szintén pályafenntartási munkálatokat végző gépkocsinak.  A balesetben a bolgár sofőrön kívül a Magyar Közútkezelő Zrt. három munkatársa is megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

1

Az érintett útszakaszon a rendőrség a belső sávot megnyitotta a közlekedők részére, amelyet rendőri irányítás mellett vehetnek igénybe.

2

A baleset következtében megközelítőleg kilenc kilométeres torlódás alakult ki, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy türelmesen, kellő körültekintéssel és fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyanús licitháborúk

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók nyolc férfit hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

 

Őrizetben

Egy kifosztással gyanúsított nő állítja, ő nem lopta a nála talált mobiltelefonokat, hanem vásárolta. A szolnoki nyomozók kezdeményezték letartóztatását.

 

Újabb fogás a határon

Francia hatóságok által körözött személyautót szűrtek ki a forgalomból a magyar rendőrök Csanádpalotánál.