Személygépkocsi ütött el gyalogost Lábatlanon

2021. 10. 28., cs - 06:56
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Lábatlanon 2021. október 28-án reggel. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi személygépkocsival közlekedett a Rákóczi Ferenc utcában, Esztergom felé, amikor 6 óra 28 perc körüli időben az úttestre kilépett elé egy gyalogos, akit elütött. Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett végzik a helyszínelést, a forgalmat a településen belül elterelik. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.