Teljes útlezárás a 33-as számú főúton

2021. 08. 20., p - 16:48
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Vonat és személygépkocsi ütközött Debrecenben, a Balmazújvárosi úton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban egy vonat - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy személygépkocsival 2021. augusztus 20-án 16 óra 30 perc körül.

A balesetben a személyautó vezetője és utasa is olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesettel érintett vasúti átjárót a rendőrök lezárták, kerülni a Kishatár út és a Köntösgát sor felé lehet. 

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.