Teljes útlezárás a 35-ös számú főúton

2024. 02. 06., k - 11:05
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két jármű ütközött Hajdúböszörmény külterületén.

Közlekedési baleset történt a 35-ös számú főút 67. kilométerszelvényében 2024. február 6-án 10 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Hajdúböszörmény külterületén két jármű ütközött, a balesetben többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az adott útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Hajdúhadház és az M35-ös autópálya felé lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.

 

MátriXakta: nincs szabadlábon, már nem üzletel

Országszerte vannak sértettjei annak a csalássorozatnak, amelyet a békéscsabai rendőrök vizsgáltak. A gyanúsított egy Tolna vármegyei férfi, akit már korábban elítélt a bíróság ilyen bűncselekményekért. Most börtönben van, de közben újra vádat emelhet ellene az ügyészség.

 

Csalt a kaszás

Egy kistokaji sértett egy fűkaszavásárlás kapcsán több mint 150 ezer forintot utalt el a meghirdetett termékért, azonban a mai napig nem kapta meg. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Mátrix Projekt keretein belül folytatja a küzdelmet az internetes csalók ellen.

 

Egy nap, három megoldott ügy

A győri rendőrök tegnap két kerékpár- és egy készpénztolvajt fogtak el. Az intézkedést követően a biciklik visszakerültek jogos tulajdonosaikhoz.